O nama

Kugla Gelati Perfetti bavi se proizvodnjom sladoleda, uvozom i prodajom sirovina za proizvodnju sladoleda i rashladne opreme. Osnovana je u Jagodini, kako bi upotpunili ponudu u našim pekarama "Panini Perfetto". Želeći da svojim komšijama ponudimo najkvalitetniji italijanski sladoled, krenuli smo sa uvozom sirovina za proizvodnju sladoleda kompanije "Leagel" iz San Marina, kao i mašina za proizvodnju i rashladne opreme brenda "ICETECH" kompanije "Frigogelo" iz Bergama.

Kako se dobar glas brzo širi, kvalitet našeg sladoleda dobio je potvrdu ljubitelja ove poslastice, a sa tim i dosta zainteresovanih ugostitelja za naš proizvod. Postajemo generalni uvoznik sirovina za proizvodnju sladoleda kompanije "Leagel" kao i generalni zastupnik prodaje mašina za proizvodnju sladoleda i rashladne opreme kompanije "Frigogelo".

Svojim klijentima smo obezbedili zaokruženu ponudu, od kvalitetnog gotovog proizvoda, preko kvalitetnih mašina za proizvodnju sladoleda, do najmodernije rashladne opreme za skladištenje i izlaganje proizvoda. Pored toga, za njih smo tu da podelimo iskustva, pružimo savete i usmerimo na pravi put, kako bi ljubitelji poslastica imali prilike da probaju naš sladoled i osete duh Italije.

Ohladite leto. Kugla Gelati Perfetti, najkvalitetniji italijanski sladoled.